Alt om kunst, kreativitet og kreative uddannelser og hobbyer

Kreative uddannelser

Din krop, dit værk

Der er mange måder at udtrykke sig på kunstnerisk, og din krop er ingen undtagelse. Det gælder både den måde du klæder dig på, den måde du opfører dig på, den måde du behandler din krop på, såvel som den måde hvorpå du vælger at udsmykke din krop.

Din krop er dit personlige værk

Din krop vil fra naturens side tage sig ud på en bestemt måde, men de miljømæssige betingelser den bliver udsat for, har også meget at sige. Du kan ikke ændre på dine gener, men du kan påvirke hvordan du behandler og udsmykker din krop. Du kan i særdeleshed påvirke din krops fremtoning via den mad du indtager, hvor fysisk aktiv du er, om du drikker alkohol, om du ryger og om din hud bliver udsat for sol eller ej. Du kan endvidere for eksempel vælge at udsmykke din krop med tatoveringer og piercinger, og du kan til- og fravælge bestemte beklædningsgenstande.

Dine gener er grundstenen

Dine gener har stor betydning for hvordan du ser ud, og disse kan du ikke ændre på. Er der nogle aspekter af din krop du virkelig er ked af, har du dog mulighed for at ændre på visse træk. I dag er det muligt at få lavet adskillige kosmetiske behandlinger, og nogle af de mest almindelige er plastikoperationer, såsom næse- og brystoperationer, såvel som injektioner for at mindske fremkomsten af rynker eller ændre visse ansigtstræk. Har du et stort ønske om at ændre noget ved dig selv, er det vigtigt at du gør dig nogle grundige overvejelser og undersøgelser, før du kaster dig ud i det. Det er vigtigt, at du vælger at få foretaget dit indgreb hos en velronemmeret klinik, og altså hos et sted der er kendt for at skabe gode resultater. Kirurgerne hos Motiva er i den forbindelse værd at tjekke ud, da de er kendte for at skabe skræddersyede resultater.

Glæde kommer indefra

Selvom du gerne vil fremstå som den bedste udgave af dig selv, skal du huske at glæde kommer indefra. Selv de smukkeste mennesker kan mangle udstråling og energi, fordi de ikke er oprigtigt glade. Glæde kommer fra dit indre, og det skabes gennem fysisk, mental og social velvære. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på forskellige aspekter i dit liv, og ikke blot på hvordan du ser ud. Når du har et ønske om at ændre noget ved dig selv, skal du også tænke over, hvad der ligger bag dette ønske. Hvordan vil det bidrage til din livskvalitet? Ydermere er det noget du skal gøre for dig selv, og ikke på baggrund af hvad andre tænker eller mener.

Din krop er dit værk, og du kan i høj grad selv bestemme hvordan du ønsker at præsentere dig selv og se ud. Selvom dine gener er grundstenen for dit udseende, er der mange elementer du kan lege med. Husk dog på, at det er dine indre værdier der betyder mest, og pas på med at føle dig presset til at se ud på en bestemt måde på grund af eksempelvis sociale medier. Vi er trods alt alle sammen forskellige, og heldigvis for det da.

You May Also Like