Alt om kunst, kreativitet og kreative uddannelser og hobbyer

Kreative uddannelser

Smuk indretning af badeværelset

Det er nærmest en kunst i sig selv at indrette et smukt og harmonisk hjem. Der er mange detaljer, der skal tages højde for, og badeværelset er bestemt ikke en undtagelse. Skal du renovere et badeværelse eller designe et badeværelse i et nyt hjem, er der mange elementer, du skal overveje.

Hvilken type badeværelse skal du designe?

Først skal du overveje, hvilken type badeværelse du skal renovere eller designe. Er det et badeværelse, der skal bruges til gæster, er det til dine børn, eller er det et badeværelse i forlængelse af soveværelset? Dette vil være med til at påvirke, hvilke elementer du har brug for på badeværelset.

Plads og budget

Det næste, du skal tage højde for, er mængden af plads og det budget, du har at gøre med. Det gør en stor forskel, hvilke møbler og hvilke materialer, der vil være muligt for dig at benytte. Det sidste, du ønsker, er et halvfærdigt badeværelse, fordi budgettet ikke rækker langt nok, eller et trangt badeværelse, hvor man knapt kan bevæge sig.

Vælg kvalitet fremfor kvantitet

Badeværelset er et af de rum, der bruges mest i huset. Derfor bør du også vælge materialer af god kvalitet, som kan holde til at blive brugt. Badeværelset kan desuden være en af de dyrere poster i huset, så du bør overveje nøje, hvilke materialer du ønsker at bruge, så de holder sig pæne længe og ikke går i stykker.

Valg af interiør

Når du har styr på badeværelsets funktion og størrelse, samt skabt dig et overblik over dit budget, kan du begynde at finde de nødvendige elementer til badeværelset. Du skal først have styr på gulvet og væggene, da disse er grundstenen på dit badeværelse. Glem heller ikke at have god belysning på badeværelset, og især hvis det er her, du bruger mest tid på at gøre dig klar til at skulle ud af døren. Dernæst kan du begynde at kigge på amarturer, bade og andre møbler, så du er sikker på, at elementerne kommer til at passe sammen.

Møbler til dit badeværelse

Der er mange muligheder, når det kommer til badeværelsesmøbler. Hvis du er i tvivl om, hvad dit badeværelse bør indeholde, kan du for eksempel kigge på rorfokus.dk, der kan forsyne dig med næsten alt til badeværelset. Du vil både kunne finde et udvalg af toiletter, brusere, badekar, amarturer, spejle, håndklædetørrere og andre møbler, som vil kunne inspirere dig til indretningen af dit badeværelse.

Når du har styr på de overordnede ting på badeværelset, bør du ikke glemme de små elementer, der skaber stemning og binder indretningen sammen. Det gælder for eksempel håndklæder, sæbeholder, planter og andre småting, der skaber prikken over i’et på dit smukke badeværelse.

You May Also Like