Alt om kunst, kreativitet og kreative uddannelser og hobbyer

Kreative hobbyer

Skab en ekstra indtægt med dit kunsthåndværk

Hvis du har arbejdet som kunsthåndværker på hobbyplan i lang tid, har du måske oparbejdet evner og en produktion, som gør dig klar til at tage skridtet videre og begynde at sælge dine ting?

Når du har forfinet dine tekniske færdigheder og fået et opbygget et lager af kunsthåndværk i god kvalitet, er du klar til at sælge. Her er det oplagt at tage ud på de mange store markeder, der findes over hele landet.

Rullende værksted

Hvis du vælger at satse din kunst på markeder, er transporten også vigtig. Her er det oplagt med en varevogn eller stor bil, hvor du uden problemer kan fragte dine varer trygt frem og tilbage – men selvfølgelig helst bare frem…

Du kan også overveje at indrette bilen som et rullende værksted med hjælp fra https://www.worksystem.dk/bilindretning som er eksperter i at maksimere pladsen i varebilen, uanset om du har behov for reoler, hylder eller andet mere avanceret. Hvis du gerne vil give dit kunsthåndværk de bedste betingelser, så gå ind og se på mulighederne for færdiglavede eller skræddersyede løsninger hos https://www.worksystem.dk/bilindretning.

Vær unik

Når du sælger dine genstande på markeder, er der nogle ting, det er værd at huske på, hvis du skal give dig selv den største chance for succes. Det er især vigtigt at skabe genstande, der skiller sig ud og har en unik identitet. Folk er villige til at betale mere for et håndlavet, unikt stykke kunsthåndværk, end de vil for en masseproduceret genstand.

Kvaliteten af ens arbejde er naturligvis også afgørende for at opretholde et godt ry som kunsthåndværker. Det er vigtigt at være omhyggelig og grundig i arbejdet og sørge for, at alle detaljer er færdige og af høj kvalitet.

You May Also Like