Alt om kunst, kreativitet og kreative uddannelser og hobbyer

Kreative uddannelser

Skab frihed til din kreativitet

Hvis du er iværksætter, virksomhedsleder eller travl mellemleder, så kender du garanteret til det: Arbejdet sluger det meste af din tid og det meste af din energi. Mange interesser må vige for arbejdet, og hvis du har en kreativ åre, så er virkeligheden ofte sådan, at den side af ens personlighed får lov til at vente, til man igen er mere fri i forhold til sit arbejde. Og måske er virkeligheden så, at den kreative åre er tørret ud, og man får aldrig gang i de kreative sysler igen.

Vi vil anbefale dig at prioritere at få skabt luft i dit liv til fortsat at kunne dyrke dine kreative evner. Det er et tab, når man må lade den side af ens liv ligge i tørke i flere år, fordi arbejdet æder det hele. Og undersøgelser viser, at det giver pote at prioritere mental sundhed på arbejdspladsen, herunder understøtte det kreative.

Få et godt it-system og skab luft i hverdagen

Noget af det vi vil anbefale er at få indført et godt it-system i virksomheden, som kan frigøre tid og kræfter og skabe mulighed for, at du og dine medarbejdere også har et liv ved siden af arbejdet. På https://www.preciofishbone.dk/ kan du blandt andet læse om Omnia Intranet, som er et prisvindende og meget anerkendt system til intern kommunikation i virksomheder, til vidensdeling og formidling af information på alle planer i virksomheden. Hvis I for eksempel tager et intranet fra https://www.preciofishbone.dk/ i brug, vil I opleve, at der skabes større effektivitet og mere frigang i organisationen, som kan udnyttes på flere måder. Både til en øget produktivitet og til at skabe luft omkring folk, så både de og du kan få skabt nyt liv i jeres kreative sider. Det er ikke blot vigtigt for jer selv, men også for virksomheden.

Organiser det kreative på arbejdspladsen

Som leder kan du vælge at organisere et kreativt miljø på arbejdspladsen. Giv luft til pauser, hvor der arbejdes med hænderne, eller hvor der er luft til, at man kan læse, lytte til musik eller gøre andet, der understøtter ens kreative åre. Ja, man kan ligefrem bruge kreative metoder i det daglige arbejde, så alle bliver mere positive, mere effektive og får mere helhed i deres arbejde. Så det at prioritere at få skabt luft til kreativitet er i virkeligheden helt afgørende for, hvordan du og din virksomhed skal klare sig i fremtiden. Tjek ind på https://www.preciofishbone.dk/ og se, hvad de rette it-løsninger kan gøre for at hjælpe dig også i den proces.

You May Also Like