Alt om kunst, kreativitet og kreative uddannelser og hobbyer

Kreative uddannelser

Nyd din frihed og bliv skabende kunstner

At nyde sit otium. Det er en gammel måde at sige på, at man har lov til at nyde sin frihed efter mange år på arbejdsmarkedet, hvor det er andres behov, familien og børnene og alt muligt andet, der har styret ens tid. Nu er du blevet pensionist, og nu er det tid til at gøre det, som du altid har haft lyst til, men som det måske ikke har været muligt at prioritere i den travle hverdag. Hvad med at dyrke din interesse for kunst og kreativitet og selv blive udøvende kunstner?

webshoppen for ældre Hej Senior kan du finde en masse materialer og effekter, som du kan bruge i dit skabende arbejde som nyudsprunget kunstner. Hej Senior er i det hele taget et fremragende sted at kigge hen på internettet, hvis du er på jagt efter gode tilbud, der er relevante for dig, som er blevet ældre. På Hej Senior er der forskellige kategorier og varegrupper, og der er både tale om fysiske effekter og oplevelser, kulturtilbud og meget andet.

Ikke store krav for at komme i gang

Hvis du vil begynde et nyt liv som skabende kunstner, skal du vide, at der ikke kræves meget, for at du kan komme i gang. Og for mange ældre er det at gøre noget kreativt i hverdagen en god måde at skabe sociale kontakter på, komme ensomhed til livs og finde en ny mening med tilværelsen.

Vil du for eksempel i gang med at male, skal du blot investere i lidt farver, en palet og et lærred. Godt papir og vandfarver kan også gøre det – begynd der, hvor muligheden er, og lad dig ikke gå på af, at nogle af dine venner fra starten investerer i det helt store udstyr. Det er ikke nødvendigt. Nogle ældre tager strikningen op igen, efter at de har holdt pause. Og strikning er ikke kun for kvinder – der er masser af mænd, der strikker og skaber flotte ting, som kan glæde både dem selv og børnebørnene.

Som ældre har du igen fået din frihed, og vi vil anbefale dig at bruge den nyvundne frihed til at dyrke dine kreative evner igen og blive skabende kunstner på det niveau, dine evner rækker til. Der er masser af glæde gemt i den skabende proces, og måske bliver resultatet, at du har lyst til at udstille det for andre i et galleri.

You May Also Like